jegfinderselvud

Det med småt

LEVERINGSTID: 

Leveringstid er op til 10 hverdage fra bestillingsdagen. Hvis du ønsker din ordre fra dag til dag, send os en mail på [email protected] og vi skal gøre, hvad vi kan for at få det hele til at gå op i en højere enhed.
Når vi har modtaget din ordre, sender vi pakken hurtigst muligt. Der kan dog gå et par dage inden vi sender - da vi samler lidt til bunke. A3 sender vi med DAO. Der modtager du en besked fra DAO, når de leverer. Ved A4 bruger vi enten DAO eller PostNord. 

REKLAMATION OG RETUR:

Du er velkommen til at returnere dit køb. Returnering skal ske inden 14 dage fra modtagelsen af din ordre, medmindre din tegning er speciallavet kun til dig, så er der ingen returret. 

Produktet skal være i sin originale emballage og i samme stand som ved modtagelsen. Kunden betaler for forsendelse af returvarer. Vi tilbagebetaler det fulde beløb eksklusiv forsendelsomkostninger, så snart vi modtager den returnerede vare. Send os en email på [email protected], hvis du ønsker at returnere en vare og vedhæft den kvittering, du har modtaget på mail. Du vil herefter modtage en mail fra os med information om returnering. Vær opmærksom på at du selv står for omkostningerne ved tilbagesendelse af en vare ved brug af din returret. 

Er din vare ikke kommet, eller skulle det ske at du modtager en vare med fejl, skriv da straks en mail til os på [email protected], så skynder vi os at se på det, og vender tilbage med en løsning så hurtigt som muligt. 


RETURADRESSE:

Bisgaard, Amager Boulevard 134, 2300 Kbh S 

BETALING: 

Betaling foregår over Stripe, hvor du kan bruge Dankort, Visa, Mastercard, Paypal og et stort udvalg af udenlandske kreditkort.

Your bag is empty
Start shopping